İSO Dosyaları PC’ye Nasıl Kurulur?

İSO dosyalarını PC’ye doğrudan kurmanız mümkün değildir. İSO dosyalarını kurmak için PC’de ekstra yazılımlara gerek duyarsınız. Birçok yazılımın içinden ücretli ve ücretsiz seçeneklerini seçmekte özgürsünüz. Genelde ücretsizler tercih edilir.


İSO Dosyaları PC’ye Nasıl Kurulur?

Size en çok tercih edilen uygulamadan bahsedeceğim. Daemon Tools uygulaması iso dosyalarını çalıştırmak için en çok tercih edilenlerdendir. Büyük boyutlu dosyaları isoya dönüştürüp bilgisayara attığımız zaman onları bilgisayarda tekrar kullanmak için kullandığımız Daemon Tools uygulaması ücretli ve ücretsiz seçeneklerle karşımıza geliyor. İnternetten bedava indirip ardından ücretli yapabiliyoruz. Eğer kurduğunuz Daemon Tools’un adında “lite” kelimesi geçiyorsa siz bedava sürümünü kullanıyorsunuz demektir.
Bedava sürümde de bir sürü imkandan faydalanıyorsunuz. Eğer sürekli büyük boyutlu ve sizin için önemli olan dosyaları depolama, kurma, kaldırma işleriyle uğraşıyorsanız ücretli sürümünü satın alabilirsiniz. Eğer zaman zaman işinize yarıyorsa bedava sürümü de işinizi görecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder